Kapsejlads i Hobro Sejlklub

Stadig 3 onsdage med kapsejlads tilbage. Vi sejler ALLE onsdage i september: 14. - 21. - 28. september.
Starten går klokken 18!
Desuden har vi Gule Ærter-sejlads lørdag den 1. oktober med præmieuddeling og spisning i klubhuset efter sejladsen. Mere om arrangementet senere, men som sædvanlig håber vi, at øvrige klubmedlemmer, familie og pårørende vil deltage i spisning og hygge i klubben.

Kapsejlads. Husk at melde jer til. Indbetal 300 kr. til sejlklubben. Skippermøde onsdag den 11. maj kl. 17.45, hvor I får oplyst jeres starttidspunkt. Samtidig får I info om øvrige sejladser og skema med starttider.

Vh
Mogens Havsted

Informationer om kapsejlads 2022 finder du på siden vedr. 2022. Klik her

I Hobro Sejlklub sejler vi kapsejlads hver onsdag i perioden fra primo maj til ultimo september.

Kapsejladserne startes Kl. 19 i perioden fra maj til ultimo august og fra september Kl. 18.
Kapsejladserne er for alle på alle niveauer fra nybegynder til øvet.

Det vigtige er at du har lyst til at deltage, enten i egen båd eller som gast på anden båd.

Er du interesseret, så kan du blive skrevet op på vores "Gaste Børs"
Kontakt Mogens Havsted på tlf.: 20731556 - så vil han prøve at hjælpe dig i gang!

Ud over onsdagskapsejladsserien arranger vi en hyggelig Distance sejlads for alle, lørdag i uge 21,
samt vores "Ambu" Elefant sejlads og kapsejlads, lørdag uge 35

Har du lyst, så kom og vær med!

Vi har laver en flids præmie, i for af en fin halvmodel på plade.
Denne præmie gives til den båd som har deltaget mest i vores sejladser.
Tanken er at vinderen får sit navn på den, og skal hænge i klubben.