Kapsejlads Hobro Sejlklub 2022

Kapsejlads 2022

Meld jer til nu og senest 1. maj.
I melder jer til ved at:
Indbetale 300 kr. til sejlklubben.

Enten overførsel bank eller mobilpay. Mærk indbetaling Kps Skippers Navn

OG

en mail til Jesper Fog - med navn på båd og bådtype

ELLER

en mail til Mogens Havsted -

Vi sejler respitsejlads
Tilmelding til tiden er vigtig, fordi vi i denne sæson frem til sommerferien sejler respit-sejlads. Det betyder, at vi starter på forskellige tidpunkter og til gengæld kommer i mål nogenlunde samtidig.
Jesper udregner starttidspunkt for samtlige deltagende både. Sidste hold (som er den/de hurtigste både) sendes afsted kl. 19. Alle tilmeldte får deres tider udleveret inden første sejlads, som tæller. Det er 11. maj.
På kapsejladsmødet i april vedtog vi at sejle respitsejlads, da det automatiske startanlæg er forsinket på grund af mangel på computerchips, og fordi det er vanskeligt at skaffe folk til starte og tage i mål.

Første gældende sejlads er onsdag d. 11. maj
Tidligere har vi haft en ”prøvesejlads” den første onsdag efter 2. søsætning. Det har vi ikke i år, da vi i så fald ville have meget få sejladser. Derfor starter vi ”lige på og hårdt” den første onsdag efter 2. søsætning.

Fjord Cup 22
Der er 4 sejladser over sommeren 2022. Det bliver:
1. Onsdag d. 15. juni ved Mariager. Arrangør Mariager Skippermøde 18:30 start 19:00
Både fra Hobro får ikke overført resultat til det almindelige onsdagsregnskab. Man må bruge en ”fratrækker”.
2. Lørdag d. 18. juni ved Hobro. Langdistance sejlads. Arrangør Hobro
3. Lørdag d. 13. august ved Mariager. Fælles stævne Arrangør Hadsund,
Mariager står for forplejning efter sejladsen mm.
4. Lørdag d. 3. september ved Hobro /Ambu. Arrangør Hobro

Hver klub kører selv sit arrangement og formen på denne. Herunder om der er startgebyr, som det er tilfældet ved Hobros AMBU-sejlads.
Intet krav om målebreve.
Hver klub kommer med en deltagerliste og DH mål, efter tilmeldingen.
Arrangerende klub laver invitation og sejladsbestemmelse, der sendes ud på mail i god tid.
Pointfordeling er så hver klub kun kan tage en placering. Derved kan der max. opnås 3 point ved
hvert stævne/sejlads. Herved er hver klub altid sikker på et point ved deltagelse.
1 plads 3 point,
2 plads 2 point,