Informationer om Kapsejlads 2021

Indbydelse til informationsmøde om onsdagskapsejlads

Hvor: Hobro Sejlklub uden for klubhuset
Hvornår: Onsdag den 21. april 2021 kl. 19.

Dagsorden:

Vi gennemfører kapsejladser om onsdagen hele sæsonen 2021.
Mødet afholdes udendørs, så vi følger de gældende restriktioner. (Pr. 6. april: Forsamlingsforbuddet hæves for udendørs idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter i organiseret regi fra 25 til 50 personer).
Alle interesserede er velkomne. Hvis du ikke har sejlet kapsejlads før, er du ekstra velkommen. Vi skal nok fortælle dig, hvad du behøver at vide omkring start og øvrige regler.

På mødet skal vi blandt andet aftale:
• Kalenderen. Blandt andet hvornår vi holder sommerpause. Sidste sejlads. Ambusejlads. Gule Ærter.
• Fjordcup
• Økonomi – skal prisen for deltagelse sættes op?
• Banelayout
• Startprocedure
• Antal fratræk
• Samvær efter sejladserne

OBS: Vi mangler nogle mennesker, som vil hjælpe os med startprocedure og tidtagning. Efter min mening er det optimalt, at vi har tre-fire tidtagere, så folk ikke er bundet hver eneste onsdag, men kan skiftes om opgaven eller løse den i fællesskab.

Det kræver ikke særlige forudsætninger: startproceduren er beskrevet på et lamineret ark papir. Når bådene går over målstregen, tages tid, som noteres på et skema.
Tiderne bliver efterfølgende lagt ind i regneark af en ekspert.

Det er faktisk rigtig hyggeligt at være med til kapsejladserne på denne måde, så hør jer lidt omkring…

Vh
Kapsejladsudvalget