Kapsejlads 2019 - Hobro Sejlklub

Onsdagskapsejladsserie 2019

Hvor: Hobro Sejlklub

Kapsejlads - vi starter efter ferien på onsdag den 7. august 2019 med start kl. 19.
Indrømmet: der er lidt uklarhed om, hvornår onsdagssejladserne starter efter ferien. Dels udmelding om ugenummer, del dato.
Det er ovennævnte som tæller, men man er naturligvis velkommen til at smutte ud allerede på sidste dag i juli, men det er altså uden tidtagning.

Vi sejler:
Hvornår: Onsdage uger 18-26, og 31-39,
Til og med august starter sejladserne kl. 19.00, men fra og med 4. september starter sejladserne kl. 18.00

Sejladser: Vi planlægger at gennemføre ialt 23 onsdagssejladser på ’op-ned’ bane.

Heriblandt afholdes der Distance sejlads, "Ambu" sejlads, og afslutning med gule ærter.

Alle sejladser fra Hobro, samt onsdags sejlads i Mariager tæller i det samlede resultat.

Efter sejlads: Samvær i klubhus

Tilmelding: 24. april 2019 til intromødet

Start gebyr: DKK 200,- pr. båd

Husk til Intro aften medbring: - TAUD mål for din båd.

PS.: Fra og med 4. september starter sejladserne kl. 18.00

Vi har laver en flids præmie, i for af en fin halvmodel på plade.
Denne præmie gives til den båd som har deltaget mest i vores sejladser.
Tanken er at vinderen får sit navn på den, og at den skal hænge i klubben.

Kapsejladsudvalget, Hobro Sejlklub