Kapsejlads i Hobro Sejlklub

Gule Ærter Sejlads flyttes til lørdag den 5. oktober. Kapsejladsen har start kl. 11 - den sædvanlige bane.
Da mange både er i udlandet på vores planlagte dato, flytter vi Gule Ærter Sejlads samt præmieoverrækkelse til lørdag den 5. oktober. Vi er færdige med sejladserne kl. 13 og klar til at spise sammen med resten af klubbens medlemmer. Håber, at rigtig mange kigger ud til gule ærter og hyggeligt samvær.
---
Gule Ærter Sejlads lørdag den 5. oktober - start kl. 11. Efter sejladsen er alle velkomne i klubben til Gule Ærter kl. 13.

---
Lørdag d. 5 oktober kl. 11 - start på sidste kapsejlads
Lørdag d. 5. oktober kl. 13 - Gule Ærter i klubhuset

I Hobro Sejlklub sejler vi kapsejlads hver onsdag i perioden fra primo maj til ultimo september.

Kapsejladserne startes Kl. 19 i perioden fra maj til ultimo august og fra september Kl. 18.
Kapsejladserne er for alle på alle niveauer fra nybegynder til øvet.

Det vigtige er at du har lyst til at deltage, enten i egen båd eller som gast på anden båd.

Er du interesseret, så kan du blive skrevet op på vores "Gaste Børs"
Kontakt Mogens Havsted på tlf.: 20731556 - så vil han prøve at hjælpe dig i gang!

Ud over onsdagskapsejladsserien arranger vi en hyggelig Distance sejlads for alle, lørdag i uge 21,
samt vores "Ambu" Elefant sejlads og kapsejlads, lørdag uge 35

Har du lyst, så kom og vær med!

Vi har laver en flids præmie, i for af en fin halvmodel på plade.
Denne præmie gives til den båd som har deltaget mest i vores sejladser.
Tanken er at vinderen får sit navn på den, og skal hænge i klubben.