Autocamperpladsen er vinter lukket fra 1. november til 1. april

Autocampere

Velkommen Campere.

Kære Campere

Hobro Sejlklub har en pragtfuld beliggenhed inderst på nordsiden af Danmarks længste og smukkeste fjord på adressen:
264 Hobro Sejlklub
Nedre Strandvej 75 Hobro
N 56° 38' 37"
E 9° 48' 39"

Her er fred og ro

Så når I besøger Hobro og Mariager Fjord området, må I ikke snyde Jer selv for oplevelsen og et besøg i Hobro, som er byen for enden af Mariager Fjord.

Sejlklubben er en del af et maritimt miljø, hvor der er 2 sejlklubber, en industrihavn, landets ældste træskibsværft og Lystfartøjsmuseum.

Desuden kan området byde på Vikingeborgen Fyrkat, gode spisesteder nær havnen og omfattende shopping muligheder.

Der er ca. 1 km ind til Hobro's centrum.

Klubhuset står til jeres disposition

Huset er på 1. sal indrettet med opholdsrum, køkken og toiletter.
En automat med øl og vand er også til rådighed.

I underetagen er der toiletter og baderum med fri adgang og brug for gæstesejlere og Autocampere.

Fri adgang til internet i klubhuset og på havnen.

Afgiften er 130 kroner pr. døgn. Forbrugsafgifter er indregnet i prisen.

Opstår der situationer eller problemer, som du som gæst, ønsker hjælp til, kan henvendelse ske til:

Formand, Niels-Henrik Schmidt telefon 20355235
Formand for havneudvalget Ole Madsen, telefon 29459905

Informationer om autocamper pladsen ved Hobro Sejlklub, samt øvrige pladser i området kan du finde via Dansk Autocamper forenings hjemmeside. Den finder du her

Hobro Sejlklub