Mrperfect.dk LED pærer og spots – LED pærer og spots til bedste priser

Mrperfect Pærer og Spots – Din leverandør af billig LED belysning i dansk kvalitet. En af grundene til at LED pærer kan købes meget billigere via internettet på diverse hjemmesider, skyldes de smarte forretningskoncepter, som butikkerne er bygget op omkring.

Se et udvalg af farverige strips i vores webshop.

Butikker er måske også et lidt forkert billede, da der ofte mere er tale om lagre med en fuldt optimeret logistik, og en meget lav husleje. Sammen med et indkøb på mange enheder, så er disse internetbutikker svære at konkurrere med, da de på alle måder leverer på billigst, bedst og hurtigst. Hvis man bestiller nok nye pærer, kan det i nogle handler betyde gratis levering.

Se et udvalg af prisbillig lysstofrør her.

Sammenlign LED pærer og lysstyrke
Derfor kan det være en rigtig god ide, at undersøge internettet godt og grundigt før du køber nye LED pærer eller effektive LED paneler. Det du skal gøre er, at søge på ordene LED, pærer, billig eller billige, og så sammenligne de forskellige priser. I vores blog om LED belysning, har vi mange gode artikler om emnet. Der findes flere producenter af LED pærer, og der er alle næsten lige gode, så for dig handler det om at finde den rigtige lysstyrke – altså en form for omregner der giver samme lysstyrke som du har i en almindelig pære i dag, og så den lysstyrke som den nye pære skal give.

Læs mere energivenlig belysning under nyheder og artikler om LED belysning.

Køb flere LED pærer ad gangen og få rabat
Når du har fundet den helt rigtige pære f.eks GU10 pærer og spots, så skal du enten afslutte med at gennemføre købet, eller tilføje en ny type pære eller tilføje flere i antal. Det kan ofte godt betale sig at købe flere ad gangen, og måske så mange, at du helt enkelt kan spare fragten med posten – direkte hjem til din adresse. En af fordelene ved de nye LED pærer er da også, at de tåler langt flere stød og slag, og går ikke så let itu.

Se et udvalg professionelle LED projektører her

Vent ikke for længe med at skifte
Ud over at du sparer cirka 50 til 70 procent på din el regning når du skifter fra traditionelle pærer til LED belysning, så får du også meget længere levetid på dine pærer. Typisk holder LED pærer, spots og lysstofrør fire til fem gange længere tid, og det giver jo en endnu mere vild besparelse, når man sammenholder alle fordele. Jo længere tid du venter med at komme i gang med et skift, des længere tid vil der gå, før du bliver lidt rigere i hverdagen, og jo længere tid vil der gå førend at også du bidrager med lidt ekstra til vores miljø.

Læs mere