Iphonespecialisten.dk – Københavns billigste reparatør af Iphones, Ipds mv.v

Iphonespecialisten.dk er Danmarks billigste på reparationer af iPhones og Ipads. Hver evig eneste dag året rundt er der masser af iPhones som lider den skæbne, at få defekt eller et nedbrud som kræver reparation eller udskiftning af nogle komponenter i enheden. De fleste af defekterne skyldes at iPhones bliver tabt og dermed får uheldige stød- eller slagskader, som gør at den ikke længere virker optimalt, eller delvist har mistet nogle funktioner. Jo flere iPhone der er på markedet, des større bliver problemet, og det er et voksende problem – selvom både iPhone og andre producenter af smartphones er blevet meget dygtigere til at producere holdbare og mere robuste enheder, der kan tåle lidt mere.

Se bl.a. priser på iPhone 6 reparationer

Reparation af iPhone er ikke altid ok
En af de hyppigste skader eller defekter er den følsomme touch skærm, som let kan blive ridset eller få et brud, hvis den tabes og rammer det helt forkerte underlag. En ridse eller et brud i skærmen vil betyde, at enheden ikke længere har fuldt ud aktivt display og eller navigeringsmuligheder. Altså en ret ubrugelig iPhone. Men ifølge reklamer og Apple selv, så er det nemt og helt trygt, at skifte en skærm til en enhed – så længe det er en original reservedel, og enheden kommer til at virke 100 procent igen efter reparation.

Se priser på reparationer af iPhone 7

Hurtigere og billigere
Når vi sender vores iPhones til reparation, så foregår det ofte igennem den butik som vi har købt enheden, når det er indenfor den to årige garantiperiode. Efter at de to år er gået, så finder vi typisk en helt anden reparatør, da vi har indtryk at, at butikkerne både er for dyre og for langsomme, når det gælder reparation. Det er faktisk mest tiden som folk er bekymrede over. Hvis de skal vente 4 til 5 uger hos en etableret butik mod 4 til 5 dage hos en anden reparatør, som også er billigere, så vælger kunderne helt sikkert den hurtige og billigere løsning.

Se bedste priser på Ipad reparationer i København

Tjek anmeldelser og brug sund fornuft
Søger du efter en reparatør til din iPhone, så skal du holde øjne og ører åbne, og søge lidt på internettet. Det kan være mange penge at spare, og ikke mindst en masse tid for selve reparationen. Reparation af iPhone er ikke helt uden problemer, da der er fundet mange brodne kar i markedet, som ikke har behandlet kunderne ordentligt. Derfor skal du tjekke anmeldelserne på blandt andet Trustpilot, så du ikke løber unødig risici ved at sende din iPhone til et fremmed firma.

Find iphonespecialisten.dk her