Dansk Kontorstole Forsyning – Specialister indenfor ergonomiske kontorstole

Dansk Kontorstole Forsyning er en af Danmarks største forhandlere af de bedste kontorstole til private og erhverv. Der findes rigtig mange kontorstole på markedet som slet ikke egner sig til at sidde på i ret lang tid af gangen. Det kan være lige fra de virkelig helt dyre mærkevarer til meget billige kinesiske kopier, som ikke har skyggen af komfort indbygget. Komfort eller ergonomi som vi kalder det i det følgende, handler om, at ergonomiske kontorstole er tilpassede sådan, at de på alle måder opfylder meget strenge krav om af støtte på de helt rigtige steder af kroppen, og dermed sørge for at den der sidder i stolen undgår varige skader eller mén af at sidde ned i længere tid af gangen.

Se et udvalg af de bedste kontorstole på markedet på webshoppen

Ved at indstille ergonomiske kontorstole helt rigtigt, så kan følgende skader og mén undgås:
•Ryg, nakke- og skulderspændinger/smerter
•Lænde- og hoftesmerter
•Spændinger i ansigtet, øjne og hovedpine/migræne
•Dårligt blodomløb, kredsløb – træthed og manglende energi
•Manglende fokus og koncentrationssvigt

Masser af fordele med ergonomiske kontorstole
Når du har købt en af de ergonomiske kontorstole, så skal du bruge lidt tid på at få den indstillet helt rigtigt, og dermed få den optimale effekt af stolens mange muligheder.

Se et udvalg kontorstole med høj ryg, lav ryg, chefstole og taburetter.

Stolen gør det ikke alene, men indstillingen er vigtig. Det gøres bedst sammen med en kollega, en arbejdsmiljøkonsulent eller en ergoterapeut, som ved en del om emnet. På den måde bliver dit allervigtigste arbejdsredskab tilpasset dit arbejde, din krop og dit liv. Det vil give dig og din arbejdsgiver mange flere gode timer sammen, og der vil helt sikkert blive sparet lidt på sygekontoen også. Hjælp derefter alle dine kolleger med at få et bedre arbejdsliv og helbred, ved at give de gode råd videre.

Læs mere om ergonomiske kontorstole på denne artikel om ergonomi eller i Dankontorstole.dk blog.

Supplerende viden og langt bedre helbred med en god kontorstol
Samtidig med at du nu har fået indstillet din helt nye ergonomiske kontorstol, så skal du også huske på, at selv om du nu sidder langt bedre i meget længere tid ad gangen, så er kroppen ikke bygget til kun at sidde ned. Du har sikkert hørt, at jo bedre din stol er indstillet, des færre pauser behøver du reelt at holde. Det kan godt passe, men du skal alligevel rejse dig op ind imellem og foretage et par øvelser, som er gode for bevægeapparatet. Og når du kommer hjem fra arbejde, skal du sikre dig, at din krop kompenseres for den inaktivitet, som den har været udsat for en hel lang dag på jobbet. Dyrk motion eller sport, og få rettet op på den store ubalance.

Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
www.dankontorstole.dk
Tlf: 70605005