Mariagerfjord billetten

Ta' på havnehop i Mariager Fjord. Med én og samme billet kan du frit vælge 3-5 overnatninger i den - eller de havne, som du har lyst til. 3 overnatninger til kr. 375,- og 4 overnatninger for 500 kr. Ønsker du en 5. overnatning er den gratis.

Havnehop i Mariager Fjord

Hvis du sejler forbi Mariager Fjord uden at sejle ind, snyder du dig selv for en stor sejleroplevelse. Vi har nemlig Danmarks smukkeste fjord med smukke bugter, små øer og fantastiske skrænter og ikke mindst nogle skønne byer med mange spændende oplevelser.
Så slå et smut ind gennem Mariager Fjord og få en ferie fyldt med oplevelser - både til vands og til lands!

Mariager Fjord Billetten - hvor kan den bruges?

Sejlklubberne i Mariager Fjord er gået sammen om et nyt tiltag, der skal gøre det nemt og bekvemt for gæstesejlere, at få en dejlig ferie på fjorden - tiltaget hedder Mariager Fjord Billetten.
Med Mariager Fjord Billetten kan du overnatte tre, fire eller fem gange i de af fjordens lystbådehavne, som du har lyst til. Sejlklubberne er Hadsund Baadlaug, Hadsund Sejlklub, Kongsdal Baadlaug, Mariager Sejlklub, Vive Sejlklub, Høllet Baadlaug, Hobro Sejlklub og Hobro Fiskeri og Baadlaug.
Billetten er nem at købe online og kan derefter frit benyttes i sejlersæsonen 2020. Du finder billetten nedenfor, hvor du vælger om du vil overnatte 3 eller 4-5 gange.

Hvad koster Mariager Fjord Billetten?

Mariager Fjord Billetten er lavet således, at du kan betale for 3, 4 eller 5 overnatninger. Priserne er særdeles attraktive, idet du for tre overnatninger kun skal betale 375 kr., for 4 overnatninger betaler du 500 kr., og hvis du lige vil have en ekstra overnatning - og det synes vi da, at du skal - er den gratis.
I prisen er inkluderet strøm, vand og bad og naturligvis fri adgang til klubhusene og deres faciliteter.

Køb Mariager Fjord Billetten her . . .